top of page
  • Forfatterens bildeBergá Thorgrimsdottir

Nye skjerf på plass i nettbutikken.

Alle våre nye skjerf består av 80 % ull og 20 % silke. Elegante skjerf med print i myk kvalitet.


Forskning viser at farger gjør noe med oss, og at spesielt klare farger får oss til å føle oss litt mer energisk og optimistisk.


Susanna Merrick, grunnleggeren av Aura Wear mener at vår aura er essensiell når vi går igjennom klesskapet våres, og i stedet for å si «hva skal jeg ha på meg i dag?» så bør vi si «hva vil jeg ha på meg i dag som kan få meg til å føle meg slik jeg ønsker.


I følge Merrick, hvor jobben hennes går ut på på lese folks aura, så mener hun at stil handler om å velge hvilke farger vi skal gå med som manifesterer visse følelser i oss, og forstå at forskjellige energier er assosiert med spesifikke farger.


I korte trekk så betyr dette at de fargene du trekkes mot og automatisk velger å kle deg i, har en dypere mening enn kun det øyet kan se.


Om disse teoriene stemmer 100% skal jeg ikke si, men at farger vekker følelser i oss og at vi alle kler farger er helt sikkert!Se alle våre skjerf her! <3
24 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page