top of page
  • Forfatterens bildeBergá Thorgrimsdottir

"I'm Back" som man sier på godt norsk.

Oppdatert: 3. des. 2018

Nå er det en stund siden dere har hørt fra meg. Jeg har de siste årene hatt diverse andre prosjekter på gang, og da har Lopi Studio dessverre fått mindre oppmerksomhet både på sosiale medier og utviklingen av nye produkter... Helt til nå!


Jeg er endelig tilbake med ekstra giv og kreativitet. Gleder meg til å skape mye mer med Lopi Studio fremover. Håper dere gleder dere like mye som meg? Det er i hvert fall sykt og tenke på at jeg har holdt på med Lopi i over 8 år. En liten t-skjorte drøm som startet i det små, mens jeg studerte i Australia. Jeg har prøvd og feilet mye, men ekstremt glad for all lærdom og menneske jeg har møtt underveis. Jeg hyller denne begivenheten med en splitter ny nettbutikk og en blogg hvor jeg vil formidle alt jeg (vi) holder på med.

LOPI STUDIO PRODUKTER
Jeg bruker ulike teknikker for å lage Lopi print, deretter blir de skannet og påført produktet digitalt.

LOPI STUDIO SKJERF SILFA 100 % ULL
Dette er et eksempel på noe jeg laget for å skape skjerfet "SILFA" hvor jeg kun brukte en liten del av bildet.

Etter mye gode tilbakemeldinger på skjerfene, har jeg bestemt meg å satse på dette fremover. Som en god start har jeg bestilt opp et lite parti av våre signatur skjerf som vil komme på lager igjen i midten av desember 2018. Så du kan allerede i dag sikre deg et ved å forhåndsbestille i nettbutikken (10% rabatt t.o.m 4.desember).


For de som allerede har et skjerf og tenker at dette er gamle nyheter kan jeg meddele at det vil komme flere skjerf en gang på nyåret, sammen med en rekke andre kvaliteter og tykkelser neste vinter...Så følg med.


- Bergá Thorgrimsdottir


236 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page