top of page

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Jeg skal bytte en vare, hvordan går jeg frem?


Da legger du bare inn en ny bestilling i nettbutikken på varene du ønsker å bytte til. Det du sender tilbake får du pengene igjen for, og det du bestiller på nytt og skal beholde betales som normalt. Jeg skal reklamere på et produkt, hva nå? 

Send oss en mail med bilder av skadene/feil/avvik samt ordrenummeret det gjelder til info@lopi.no så skal vi hjelpe deg.Jeg skal returnere en vare, hva gjør jeg?


Du finner en enkel forklaring på dette her.Dere er utsolgt for varen jeg vil bytte til, hva gjør jeg? 

 

Når vi er utsolgt for varen du ønsker å bytte til så kan du sende den du har i retur til oss slik at vi kan refundere deg for varen og du slipper å miste retur/bytteretten på 30 dager. Kryss av for “retur” på skjemaet.Varen jeg har kjøpt er nedsatt i pris nå, kan jeg få samme pris?

Rabattkoder og tilbudspriser gjelder kun på bestillingene som er gjort i selve kampanjeperioden. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere rabatter på kjøp som er gjort før/etter kampanjeperioden.

 

Når får jeg pengene mine tilbake for returnerte varer?

Normalt tar turen i posten 1-3 uker. Så snart pakken er ankommet og behandlet på vår returavdeling vil du få en e-post fra oss. Deretter blir saken sendt til Klarna, som kontakter deg innen 5-10 virkedager etter at returen er behandlet. De sender deg en mail hvor du må fylle inn hvilket kontonummer du ønsker pengene tilbakebetalt til.

 

Hvor finner jeg fakturaen på bestillingen min?

Alle dine bestillinger, innbetalinger og utestående fakturaer finner du ved å logge deg inn med bankID på www.klarna.no

 

Koster det noe å sende varer i retur?

Det er 69 kr i returporto på alle pakker som sendes i retur med vår returetikett, uavhengig om det er ment som et bytte eller retur. Denne etiketten gjør at pakken er sporbar og forsikret.

 

Jeg har tatt av lappene på varen, kan varen byttes uten merkelapp? 

Varer som er tatt i bruk eller hvor lappene er tatt av kan dessverre ikke byttes.

 

Kan jeg legge til flere varer på ordren?

Nei dessverre. Men du kan legge inn en ekstra ordre om du ønsker flere varer.

 

Jeg har ikke fått pengene tilbake etter at returen var ferdig behandlet?

Ettersom det er Klarna du har betalt inn penger til, og det er de som skal tilbakebetale pengene til deg, så må du kontakte Klarna direkte på www.klarna.no/kundeservice eller på telefon 21028991. På grunn av personvern har vi ikke innsyn i når/hvor pengene er utbetalt, purringer eller lignende.

Jeg har fått en gave, kan jeg returnere eller bytte den?

Alle varer som er ubrukte, med lapper på kan returneres innen 30 dager hos oss. Vær obs på at vi kun har mulighet til å tilbakebetale pengene for varene til personen som bestilte og betalte for ordren. Så om du har fått en gave er det eieren av ordren som vil få pengene tilbake når returen er mottatt og behandlet.

bottom of page