Cart 0

Porcelain-Hud-Sminke

Det å være solbrun er ofte det vi nordmenn higer etter. Jeg elsker selv en solbrun hud med masse glød! Desverre så er ikke alle av oss utstyrt med like mye pigmenter. Jeg blir selv lett solbrent og må alltid smøre meg godt i sola. Ikke blir jeg særlig brun heller, men fargen setter seg godt hvis jeg først får litt!

Dette med å fakisk akseptere at vi alle ikke er like, er ikke alltid like lett. Men hvis du sminker deg etter den hudtonen d er utstyrt med, vil du straks se hvor kledelig det er! Vær forsiktig med foundaion som er for mørk, les min tidligere foundation guide her: Foundation

Det å være like lys i huden som er porselensdukke er faktisk høstens store trend! Kontraster kan se kjempe fint ut i ett ansikt som har lite pigmenter! Brynene trenger ikke være usynlige selv om huden er lys, marker de gjerne så de synes. Dette gir deg en fin ramme i ansiktet. En av høstens IT-farge er burgunder! Dette er en lekker farge som kan brukes på lepper eller øyne. Det fineste er å fokusere på en ting. Hvis du vil ha fokus på leppene, toner du ned på øynene og motsatt! Husk at mørke farger trekker ting sammen, altså gjør de mindre. Ha dette i tankene hvis øynene allerede er små, eller munnen er smal.

Bruk en liplineren rundt leppene, da kan du nemlig "jukse" litt med størrelsen.

Bruker du en gloss på toppen, vil dette også "forstørre" leppene pga glansen!

Er dette en trend du har lyst til å teste ut?

 XOXO Ida Marie Weldingh, StylistOlder Post Newer Post