Cart 0

Hår-Lowlights

Nå er sommeren på hell for denne gang og høsten står snart for tur! Mange ønsker å forandre på fargen sin etter sommeren, noen er faktisk så drastiske at de går for mye mørkere på høsten/vinteren og lysere på vår/sommer.

Dette er ikke særli sunt for håret, da det å lysne håret igjen er en stor påkjenning! Håret er ofte for lyst etter en sommer med mye sol, men hvis du fortsatt ønsker å være lys så les videre:

De fleste av oss har hørt om highlights, som rett og slett er å legge inn lysere partier i håret, gjerne i form av striper. Lowlights er kanskje ett mer fremmed ord, men det betyr det motsatte, nelmlig å legge inn mørkere partier i håret for å lage spill! Dette er en kjempe fin måte å "bryte" fargen i ett altfor lyst hår! Her kreves det kompetanse, så gå til noen som vet hva de driver med.

 

Glem ikke å pleie håret ditt etter sommeren, det trenger som regel ekstra oppbygging nå! Innvister i en god hårkur å la den virke den tiden den skal. Dette står som regel på hver og enkelt forpakning. Skyll godt og avslutt alltid med balsam som lukker igjen skjellaget igjen!

 

 

Sebastian Penetraitt er en kur som holder det den lover. Fåes kjøpt her

Nyt siste del av sommeren, håper den har vært fin hittil!

XOXO Ida Marie Weldingh, StylistOlder Post Newer Post