Cart 0

Tips-How to apply-Eyeliner

 Hemmeligheten bak fyldigere vipper, kan være lettere enn du tror! Selvfølgelig spiller mascara en viktig rolle her, men hva med eyelineren?

Eyeliner på øvre vippekant kan nemlig gi en illusjon av fyldigere vipper, hvis den legges riktig!

Pass på at du kommer helt ned til selve vippekanten! Dette er lettest hvis du faktisk har øyet oppe mens du legger lineren. Hvis du syns det blir for vanskelig, så kan du "dra" øyelokket til siden, før du påfører. Det viktigste er at du får langt den helt ned til rota, for eller får du ett "glippe".

Våtliner er det de fleste syns er vanskligst, det kreves rett og slett trening, som alt annet! Det kan være lettere å prøve seg på en tørrliner, men som likevel ikke er for hard i selve blyanten! Desto "bløtere" blyanten er, desto lettere er det å jevne den ut igjen hvis den blir ujevn!

Bruk en skygge i valgfri farge og påfør med en pensel. Stryk med penselen over streken du har laget! Da jevner du ut lineren å får ett litt dusere resultat. Hvis du vil ha ett litt hardere uttrykk, gjør du det på samme måte, bare uten skygge. (Hvis du ikke bruker en mørk skygge da). 

Jeg anbefaler denne her:

Kohl pencil ifra Maxfactor! Finnes i flere farger. Fåes kjøpt på Vita!

Tips: Legg også eyeliner på våtlineren på oversiden, under de øvre vippene. Dette er spesielt heldig hvis du er lys i utgangspunktet, da hårene ofte er lyse innerst. Farg vippene mørke ved jevne mellomrom, de fleste frisører utfører dette. Spørr ved neste frisørbesøk!


Lykke til!!

 Older Post Newer Post