Mascara- Lash extension-Maxfactor-Vita

07 June 2012

Mascara- Lash extension-Maxfactor-Vita

Mascara er noe nesten alle bruker. Hvis jeg skal sminke en kunde og spørr henne hva hun bruker selv til vanlig, svarer de aller fleste "mascara". De fleste av oss føler seg litt "nakne" og trøtte uten denne malingen på øynene.

Men overdriver vi? Jeg vil si ja, mange overdriver. Grunnen til at de fleste sitter igjen med mer mascara på vippene enn planlagt, er påføringen!

Les og lær...

 

Det beste resultatet får jeg da jeg benytter meg av to forskjellige mascaraer. Om det er samme type merke, spiller ingen rolle. Her er det kosten som teller.

Jeg begynner med en tynn "fintagget" kost, det gjør det lettere for meg å separere vippene. Jeg setter den helt innerst på helt rene vipper, lager "sage-bevegelser" før jeg trekker den ut. Da får jeg farge helt innerst, samtidig som jeg deler de med "sage bevegeler". Viktig å ikke påføre for mye her, fire-fem ganger på hvert øye holder!

Jeg bruker denne her....


Lash extension mascara, Maxfactor, fåes kjøpt på Vita.

Deretter bruker jeg en mascara som påfører mer mengde og fylde. Da liker jeg bruke en mye større kost! Da har jeg allerede gjort jobben med å separere de, så da kan jeg bare ha på mer mascara uten at den trenger å klumpe seg. Men pass på! Less is more, det skal jo tross alt se naturlig ut!

Jeg bruker denne....

 

False lash effect, Maxfactor. Kjøpes hos Vita.

Bruker du mascara på undervippene? Her svarer alt for mange nei!

Du får en penere ramme på øynene hvis du også legger ett strøk med mascara på undervippene! Mitt tips til deg er å legge på undervippene FØR du legger på de øverste. Da vil du lettere kunne unngå søling på øyelokket! Prøv!!!

Lykke til!